lauantai 11. kesäkuuta 2016

jumps

Tänään oon leiponut Jaden kanssa muffinsseja, jotka taas vaihteeksi olivat ehkä liian kauan uunissa. Oon kuunnellut samaa biisiä uudelleen ja uudelleen. Oon nauranut kaikelle. Oon ollut mun kahden parhaan ystävän kanssa. Heidin kanssa pyöräiltiin kun satoi kaatamalla, pelättiin venemiehiä ja kuvailtiin. Treenattiin salillla ittemme ihan kuoleman näkösiksi ja syötiin vähän liikaa karjalanpiirakoita. Yritin pakata epätoivoisesti kahden viikon vaatteita matkalaukkuun. Nyt ollaan Heidin kanssa valmiita nukkumaan, jotta jaksetaan huomenna lähteä Särkänniemeen. Tänään oli ihana päivä, olin onnellinen mun rakastamien ihmisten vierellä. Just tällaisia päiviä rakastan. 

5 kommenttia:

 1. Super kivoja kuvia! Sun päivä kuulosti kyllä tosi ihanalle :)

  VastaaPoista
 2. Uii, tämä postaus hehkuu onnellisuutta! Ihana päivä, ihana sinä. ♥ Hali!

  VastaaPoista
 3. Niin ihanan positiivinen postaus että väkisinkin tulee hymy huulille! Nää kuvat on niin kivoja ja tulee heti pelkästään kesä mieleen :)

  http://notttwice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Mahtavia kuvia ja tunnelmallinen teksti! Pystyin heti haistamaan muffinssit ja kuvittelemaan itseni vesistön rannalle.

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! Tulee mieleen ihan yhdet kuvat jotka otin Maltalla kuusi vuotta sitten. Oi ja muffinseja, toivottavasti niistä tuli hyviä :-)

  <3: Jasmin N
  Little Things With Jassy
  Bloglovin'

  VastaaPoista