tiistai 31. toukokuuta 2016

summer fiilings

Mun mielestä on niin ihanaa kun iltaisin voi olla ulkona kavereiden kanssa ja on lämmin. Muutenkin tää ihana ilma on ollut ihan sanoinkuvailemattoman ihanaa. Oon viettänyt mahdollisimman paljon ulkona aikaa, pyöräillen, kaverien kanssa ja yksin pihalla. & nyt kun oon alkanut tervehtymään niin pääsen treenamaan ulkona ja lenkeille! Tänään vihdoin pääsin salille, mulla oli noin 2 viikon tauko, ja oli niin ihanaa päästä taas treenaamaan. Sitä ennen näin mun hyvää ystävää pitkästä aikaa, käytiin syömässä ja puhuttiin ihan kaikesta! Tuli niin ihana olo kun nähtiin taas, ois parasta jos saatais nähtyä useemmin, tää sama tilanne mulla on muutaman muunkin mun kaverin kanssa! Eilen olin koko päivän Helsingissä luokan kanssa, en oottanut reissulta oikeestaan mitään. En oottanut mitään ihanaa ja ihmeellistä, mikä jää mun mieleen kauaksi aikaa enkä mitään huonoakaan. Meillä oli just sellasta mitä en osannut odottaa, ihanaa! Shoppailtiin, syötiin, osattiin mennä oikeeseen ratikkaan, ostettiin tuoreita mansikoita, pyörittiin Linnanmäelle kaikissa mahdollisissa laitteissa ja bussimatkalla oltiin niin väsyneitä ja ilosia. Otin kameralla & puhelimella vähän kuvia, teen niistä aika varmasti postauksen tämän viikon aikana. Nää kuvat oli lauantai illalta kun olin Jaden kanssa! Miten te ootte viettänyt näitä lämpymiä päiviä? 


8 kommenttia:

 1. Kavereiden kanssa on kyllä mukava olla pihalla :)Ja itse rakastan kesässä sitä, kun menee järven rantaan päästää koiran vapaasti uimaan ja laittaa musiikkia ja vain haaveilee elämästä. Voi ku mä haluisinki tuoreita mansikoita, mutta odotan suomalaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep!! Noi mitä mekin syötiin oli suomalaisia, ja niin hyviä :)

   Poista
 2. Kavereiden kanssa ulkona oleminen on ihan parasta! Tosi kiva ja kesäinen postaus :)


  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Lenkkeily ja treenaaminen ulkona on kyllä tosi kivaa! Kivoja kesäisiä kuvia :)

  https://nannadal.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Tykkään kans kesäilmasta. Mut harmikseni se tais mennä jo ohi, täällä on ollu lähipäivinä vaan jotain +13 astetta ja pilvistä. Kaikista parasta on silloin jos on aurinkoista ja n. +18 astetta, ei ole liian kuuma tai liian kylmä vaan sopiva, ja jaksaa jopa tehdä kaikkea!

  VastaaPoista