torstai 19. toukokuuta 2016

here is the start!

Mitä tämä on? Miksi? Kuka mä olen? Mistä bloggaan? Miksi? Millainen mä olen? 
 Adorable dreams-blogi ei ole vain ihastuttavia unelmia, vaikka nimi niin kertoo. Se sisältää kuvia kaikesta, ajatuksia melkein mistä vain, sitä elämää, joka välillä onkin ihanaa unelmaa ja niitä vähän huonompiakin juttuja mitä vastaan sattuu tulemaan.
Mutta ei tuo blogin nimi ole ihan väärässäkään, unelmat on iso asia mun elämässä. Ne on ne asiat mitkä saa jatkamaan ja mihin voi sulkeutua kun haluaa olla rauhassa. Unelmia multa löytyy paljon ja niistä tulen kirjoittamaan. Silti se suurin unelma kaikista on elämä, elää mun omaa elämää, jonka voin sanoa olevan mun unelmaa. En pidä kaikesta mun elämässä, mutta nään tän niin, että tämä on sitä unelma elämää mulle tässä vaiheessa. Sitä tämä blogi tulee käsittelemään.
Valokuvaus on iso osa mua.En silti sanoisi, että tästä tulee valokuvaukseen painottuva blogi, vaikka se on mahdollista, koska se sattuu olemaan asia jota rakastan. Haluan jakaa ajatuksiani ja saada muilta niitä myös. Rakastan kirjoittamista, välillä se sujuu ja välillä ei, ihan niinkuin elämä. Tämä blogi olisi mulle se missä voin toteuttaa itseäni niin kuin haluan, haluan oppia itsestäni ja tulla paremmaksi itseni ilmaisemisessa. 

Oon tyttö, joka rakastaa elämää, vaikka se potkii päähän ajoittain ihan liikaa. Itestäni tuun kertomaan erillisissä postauksissa lisää ja kai te sen tuutte huomaamaan millainen oikein olen. Eniten haluun jakaa mun fiiliksiä tänne ja mitä oon tehnyt, myös kuvien jakaminen on mulle tärkeetä, koska kuvaan paljon. Joten kai tätä siis voisi sanoa lifestyle-blogiksi, vai mitä mieltä te ootte? En aseta tarkkoja rajoja mistä kirjoitan ja mistä en, se rajoittaisi liikaa ja sehän ei oo se tarkotus tässä, ainakaan mulle. Toivon, että tää anto jotain kuvaa millanen tästä blogista tulee,vaikka sitä ei ennen voikkaan sanoa. Jos haluut oikeasti nähdä mitä tästä tulee niin jää seurailemaan, arvostaisin todella jos saisin kritiikkiä ja mahdollisesti vinkkejä ja palautetta mihin vain! <3

8 kommenttia:

 1. Hyviä kuvia! Blogi voisi ehkä näyttää vähän enemmän persoonnallisemmalta (jos tuo oli oikea sana siihen :D ) Mua kyllä alko lähes heti kiinnostamaan tää blogin sisältö! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Joo blogin ulkoasu tulee muuttumaan vielä todellatodella paljon, tää on vielä kesken ja toivon, että jossain vaiheessa tää alkaa näyttämään "multa"!:)

   Poista
 2. Wau, sun blogi kuulostaa kyl jännittävältä! Jään seurailemaan ja upeat kuvat! <3

  VastaaPoista
 3. Hyvä ja mielenkiintoinen aloitusteksti, lisäsin blogisi kirjanmerkkeihin! :) Jos vinkkejä kaipaat niin suosittelisin tasaamaan tekstin edes vasempaan reunaan, mieluiten molempiin että lukeminen helpottuu! Muuten todella kivoja kuvia ja sisältö vaikuttaa mielenkiintoiselta, jään seurailemaan blogisi kehitystä mielenkiinnolla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä, sen aionkin muokata heti kun ehdin!! Toivon, että tuut tykkäämään jatkossakin :)

   Poista