sunnuntai 22. toukokuuta 2016

happiness

Tiiätteks te sen tunteen, kun sut valtaa hyvä olo. Tuntuu, että kaikessa on jotain hyvää, jotain kaunista. Tuntuu, että pystyt mihin vaan, ettei sua voi mikään pysäyttää. Tunnet rakkautta ihania asioita kohtaan. Susta tuntuu, että kaikki on loksahtanut oikeille paikoilleen. Tunnet olevasi rakastettu just sellasena kuin olet. Kelpaat just omana itsenäsi. Kaikki kelpaa sulle sellasenaan.
 Aitous saa sut hymyilemään. Naurat, ja rakastat sitä tunnetta. Hymyilet ja toinen kysyy miks hymyilet, et vastaa mitään vaan hymyilet entistä säteilevämmin. Laulat tunteella ulkona ja sun ystävä laulaa sun kanssa. Susta tuntuu, että elämä on just tässä ja nyt. Tajuat, että tää onnellisuuden tunne ei lopu tunnin päästä tai huomenna. Se on nykyään osa sua. Se tekee susta vielä enemmän kiitollisen. 
Sut valtaa kupliva ilo hetkestä, joka on just meneillään. Jokasella hengityksellä tunnet olevasi elossa ja olevasi kiitollinen siitä. Tunnet, että kaikki tärkeä on nyt, ei eilen tai huomenna, juuri  nyt. Sen tajuuminen opettaa sua. Elät hetkessä. Nautit just siitä mitä koet just sillä hetkellä. Tajuut, että elät just nyt sitä hetkeä mitä saatat ajatella vuoden päästä onnellisesti hymyillen.  Tajuut, että elät unelmaa.
Auringonsäteet lämmittää sua vielä, se saa sut hymyilemään lisää. Musiikki kuulostaa ihanemmalta kuin koskaan, toivot muistavasi sen hetken ikuisesti. Tajuat, että se tulee elämään sun muistoissa aina. Otat sun parasta ystävää kädestä kun pyöräilette, naurat ja samalla onnen kyyneleet valuu sun poskille, Rakastat hetkeä, sitä rakasta siinä vieressä, itseäsi, elämää ja ihan kaikkea. 
Kuvissa Heidi.

14 kommenttia:

 1. Voi että, tää oli niin ihana, elämäniloa huokuva postaus, että meinaa tippa tulla linssiin.. Aivan upea postaus. Kirjoitat niin kauniisti ja mielenkiintoisesti. Jään seurailemaan blogiasi. :-) + niin paljon haleja, ihana sinä ♥

  www.pirstaloitunut.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihania kesäfiiliksiä kuvissa ja tekstissä!! :) xx

  VastaaPoista
 3. Ihania sanoja :) tuli parempi mieli kun luin tän postauksen. Vaikutat positiiviselta ja mukavalta ihmiseltä. Tosi kiva blogi muutenkin. Hyvää kesän alkua sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana kuulla! & kiitos :) Hyvää kesän alkua sullekkin!

   Poista
 4. Kauniita sanoja, mä kaipaan niin näitä fiiliksiä <3 Ne tulevat mun onneksi aika usein! Noissa hetkissä tuntuu siltä, että aika pysähtyy ja sut varltaa tajuton lämpö! Ah, tule tunne takaisin <3

  VastaaPoista
 5. Ihanan piristäviä sanoja :) Ja tuo tunne muuten on todella mahtava, kunpa sitä saisi itsensä useamminkin psyykattua tuohon pisteeseen :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! haha totta tuokin että välillä se vaatii todella paljon :D

   Poista
 6. Ihana postaus! Ja todella kivoja kuvia :-)

  VastaaPoista